Yhdyskuntasuunnittelua, julkaisuinfo: Katu, koulu ja kaupunki – liikennejärjestelmän rakentamisen perusteet, Case Oulu

.

Yhdyskuntasuunnittelun konsultointia - Mentoristrategiat. Kirjahankkeen tukija, RD Aluekehitys Oy Yrjö Myllylä ja  viestintäpalvelut M&MC Ossi Luoma.

Yhdyskuntasuunnittelun konsultointia – Mentoristrategiat. Kirjahankkeen tukija, RD Aluekehitys Oy Yrjö Myllylä ja viestintäpalvelut M&MC Ossi Luoma.

.

Myllylä, Mauri (2000). Katu, koulu ja kaupunki – Yhdyskuntasuunnittelua ihmisen näkökulmasta. 284 s. Oy Edita Ab, Helsinki.

Kirjahankkeen kustantajat:

Oulun kaupunki, Pohjois-Pohjanmaan liitto, Tielaitoksen keskushallinto.

Kirjahankkeen  ja viestintäsuunnittelun muut tukijat:

RD Aluekehitys Oy yhteistyössä viestintätoimisto M&MC Ossi Luoman kanssa.

Kirjatiedustelut RD Aluekehitys Oy:stä.

***

Oulun liikennejärjestelmän rakentamisen perusteista riittää opittavaa. Esimerkiksi sen yksi osa, kevyen liikenteen järjestelmä, palkittiin helmikuussa 2013 maailman parhaimmaksi: Maailman ensimmäinen kansainvälinen talvipyöräilykongressi pidettiin Oulussa ja Oulu valittiin maailman parhaimmaksi kansainväliseksi talvipyöräilykaupungiksi. Samalla listattiin muut hyvät talvipyöräilykaupungit. Katso konferenssin tiimoilta lehdistösatoa meillä ja muualla.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.