HS Mielipide 9.9.2013: ”Osaaminen on kytkettävä takaisin ympäristöön”


HS Mielipide 9.9.2013, Osaaminen on kytkettävä takaisin ympäristöön

HS Mielipide 9.9.2013, Osaaminen on kytkettävä takaisin ympäristöön

Helsingin Sanomien Mielipide-sivuilla oli RD Aluekehityksen yrittäjän näkemyksiin perustuva kirjoitus: ”Osaaminen on kytkettävä takaisin ympäristöön”. Lyhyessä kirjoituksessa ”mutkat joutuu” oikomaan, mutta se on ehkä perusteltua palstan luonne huomioiden.

Martti Heiskanen kommentoi artikkelia positiiviseen sävyyn 10.9.2013 HS Mielipide-sivuilla.

Mainokset
Kategoria(t): 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s