Skenaariokirja-arviointi Norjan NUPI:n lehteen: Big Oil Playground, Russian Bear Preserve or European Periphery? The Russian Barents Sea Region towards 2015

Kirja-arviointi Norjan Ulkopoliittisen instituutin  NUPI:n lehteen norjalaisten johdolla tehdyuistä Barentsin alueen skenaarioista: Big Oil Playground, Russian Bear Preserve or European Periphery? The Russian Barents Sea Region towards 2015.

Delfoi-menetelmä sopii hyvin myös skenaarioiden laadinnan käyttöjärjestelmäksi, vaikka norjalaiset eivät sitä metodia käyttänetkään aivan suoraan. Linkistä avautuu jatkoartikkeleita puolestaan Yrjö Myllylä Delfoilla tehtyihin Murmanskin alueen skenaarioihin.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 15 Kaupunkiseudut, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, IN ENGLISH, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.