Oulun vuoden pyöräilyteko jaettiin nyt ensimmäistä kertaa. Palkinnon sai Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi -kirjan kirjoittaja Mauri Myllylä

Radio Pooki, Jussi Häkkilä, 13.2.2015:

Oulun vuoden pyöräilyteko-palkinto Mauri Myllylälle

Oulun polkupyöräilijät ry palkitsee tänään Oulun pyöräilykaupunkikehitykseen olennaisesti vaikuttaneen liikenneinsinööri Mauri Myllylän. Myllylä on palkitsemisperustelujen mukaan tehnyt elämäntyönsä Oulun kaupungin liikennesuunnittelusta ja sittemmin koko kuntatekniikasta vastaavana henkilönä. Hän on myös mm. toiminut opettajana Oulun yliopistossa ja koulutustilaisuuksissa kotimaassa ja ulkomailla. Viime kuun lopussa ilmestyi kirja Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi – Hiljainen tieto käyttöön. Kirja on Mauri Myllylän kertomus, miten erilaisista tehtävistä käsin hän on voinut vaikuttaa kevyen liikenteen hyväksi ja millaisia reaktioita se on synnyttänyt. Vuoden pyöräilyteko -palkinto jaetaan nyt ensimmäistä kertaa. Tänään vietetään kansainvälistä Pyöräile töihin -päivää. Teemapäivällä halutaan osoittaa, että pyöräily on ympärivuotinen, sujuva ja terveyttä edistävä kulkumuoto.

Uutinen linkissä

http://www.radiopooki.fi/uutiset-ja-haastattelut/oulun-vuoden-pyorailyteko-palkinto-mauri-myllylalle/40/3262

Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi. Etukansi

Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi kirjan kansi, jonka Vuoden pyöräilyteko -palkinnon saanut Mauri Myllylä kirjoitti.

Ks. myös

Advertisement
Kategoria(t): 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.