Oulu sai 30. Rotuvaarinsa, 1. Rotuvaari oli Mauri Myllylä

Oulu sai 30. Rotuvaarinsa, 1. Rotuvaari oli Mauri Myllylä.

Vuoden pyöräilijä 2015 on myös 1. Rotuvaari 30 vuoden takaa Oulussa.  RD Aluekehityksen yrittäjä kirjoitti ennen Rotuvaari-perinnettä artikkelin Kunnallistekniikka-lehteen ”Sosiaalinen ydin – kaupungin alkupiste”, joka on linkattu tähän artikkeliin loppuun. RD Aluekehitys Oy toimi myös kirjan ”Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi” kirjan kustantajana, jonka kirjoittaja oli 1. Rotuvaari. Kirja antoi tukea  Vuoden pyöräilijä 2015 valintaan.

,

Oulun 1. Rotuvaari Mauri Myllylä vasemmalla  Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi -kirjan esittelytilaisuudessa 21.2.2015 Pyhän Luukkaan kappelissa. Oikealla kirjan kustantajana toimineen RD Aluekehitys Oy:n edustaja Yrjö Myllylä.

.

WP_013029

Kuvassa Rotuvaari nuorena opiskelijapoikana Helsingissä taiteilija Tapani Raittilan piirtämänä sekä Rotuvaarin kepin pää. Kuva YMy 5/2015.

.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 10 Pohjois-Suomi, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, KANSAINVÄLISET HANKKEET, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.