Oulu sai 30. Rotuvaarinsa, 1. Rotuvaari oli Mauri Myllylä


Oulu sai 30. Rotuvaarinsa, 1. Rotuvaari oli Mauri Myllylä.

Vuoden pyöräilijä 2015 on myös 1. Rotuvaari 30 vuoden takaa Oulussa.  RD Aluekehityksen yrittäjä kirjoitti ennen Rotuvaari-perinnettä artikkelin Kunnallistekniikka-lehteen ”Sosiaalinen ydin – kaupungin alkupiste”, joka on linkattu tähän artikkeliin loppuun. RD Aluekehitys Oy toimi myös kirjan ”Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi” kirjan kustantajana, jonka kirjoittaja oli 1. Rotuvaari. Kirja antoi tukea  Vuoden pyöräilijä 2015 valintaan.

,

Oulun 1. Rotuvaari Mauri Myllylä vasemmalla  Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi -kirjan esittelytilaisuudessa 21.2.2015 Pyhän Luukkaan kappelissa. Oikealla kirjan kustantajana toimineen RD Aluekehitys Oy:n edustaja Yrjö Myllylä.

.

WP_013029

Kuvassa Rotuvaari nuorena opiskelijapoikana Helsingissä taiteilija Tapani Raittilan piirtämänä sekä Rotuvaarin kepin pää. Kuva YMy 5/2015.

.

Mainokset
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 10 Pohjois-Suomi, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, KANSAINVÄLISET HANKKEET, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s