Uusi Suomi 100 -ohjelman hanke: Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn kehittämiseen ja sen osaamisen vientiin

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB”Tavoitteena on kohottaa kävely ja pyöräily mielissämme sille kuuluvaan asemaan terveytemme, taloutemme ja ympäristömme hyväksi.

Suomen hallitus linjaa strategiassaan konkreettisia toimia niin, että Pariisin ilmastosopimuksen ilmastotavoitteet saavutetaan vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteissa on myös kävelyn ja pyöräilyn kasvattaminen 30%.

Toteutuksessa käytetään hyväksi Montrealin Winter Cycling Congress`issa 2017 julkaistun Mauri Myllylän kirjan Biking in Practice kirjoitettua ja kuvitettua sanomaa. Kerrotaan, miten erilaisissa tehtävissä voi vaikuttaa kävelyn ja pyöräilyn hyväksi kestävää kehitystä ja eettisiä arvoja painottaen. Työ tapahtuu tiedottamisen eri välineillä sekä henkilökohtaisesti eri tilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla.”

38b. sivu 20161128_122554(1) Oulu 2016

Kuva: Talvi ei estä pyöräilyä Oulussa. Kuva Mauri Myllylä.

Lue lisää RD Aluekehitys Oy:n hallinnoimasta Suomi 100 -ohjelman hankkeesta Valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -ohjelman sivulta.

Advertisement
Kategoria(t): 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, PALKINNOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.