Maailmanpankin Learning Forum 2017 – RD Aluekehitys Oy:n toimitusjohtaja YTT Yrjö Myllylä mukana osaamisen vientiesitelmällään, osa Suomi 100 juhlavuoden ohjelmaa

SustainableRD Aluekehitys Oy:n toimitusjohtaja YTT Yrjö Myllylä oli Washington DC:ssä Maailmanpankin kutsusta. Kutsujana oli Maailmanpankin Transport & ICT osasto. Hän osallistui ns. Learning Forum -tapahtumaan esitelmällään. Learning Forum tapahtuman aihe oli ”Tranforming Ideas & Lives to Shape a Sustainable Future for All”, February 27 to March 10 2017, Transport & ICT, Knowledge & Learning Forum. Myllylän esitelmän aihe oli ”Non-motorized Transportation: Walking and Cycling in All Climates and Environments”.

Tapahtumaan oli kutsuttu Maailmanpankin noin 100 aluepankin henkilöstöä eri puolilta maailmaa. Myllylän osuus liittyi kaksipäiväiseen Maailmanpankin Transportation & ICT osaston järjestämään koulutustapahtumaan, jossa ensimmäisen päivän aihe oli ”Transport  in the Digital Age”, toisen  ”Economic and Socia Development and Cost-Effective Planning and Design”. Myllylän aihe liittyi jälkimmäisen päivään 7.3.2017.  Näiden kahden päivän tilaisuuden koordinaattorina toimi liikennetaloustieteen emeritusprofessori, nykyisin mm. Maailmanpankin konsulttina toimiva Antti Talvitie. Esitelmä oli myös osa Suomi 100 ohjelmaa. Taustalla oleva RD Aluekehityksen toimittama Mauri Myllylän kirjoittama kirja ja siitä kertominen ”Biking in Practice – Ideas and acts to promote walking and cycling” hyväksyttiin valtioneuvoston kanslian hankkeeksi nimellä ”Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn kehittämiseen ja sen osaamisen vientiin” osaksi Suomi 100 -ohjelmaa (21.3.2017). Hanke rahoitetaan kirjaa myymällä.

Alla on muutama kuva Learning Forum tapahtuman tiimoilta Washington DC:stä 5.-9.3.2017. Kuvissa mm. Maailmanpankki, Maailmanpankkiin kuuluva International Financing Corporation, jossa luentotapahtuma pidettiin sekä Valkoinen talo ja Kongressi-rakennus, jossa Myllylällä oli mahdollisuus vierailla Learning Forumin jälkeen.

.

Valtioneuvoston Suomi 100 ohjelman sivusto: Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn kehittämiseen ja sen osaamisen vientiin

Biking in Practice – Ideas and acts to promote walking and cycling – Kirjan ja Suomi 100 -hankkeen projektin tiedot

Biking in Practice in Facebook, in English

3. kesäkuuta 2020 on 3. Maailman polkupyöräilyn päivä – World Bicycle Day!

Advertisement
Kategoria(t): 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, IN ENGLISH, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, POLIITIKOT, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.