Innovaatiodemokratia


TIETOISKU – INNOVAATIODEMOKRATIASSA LÄHTÖKOHTANA ON KANSALAISTEN MAHDOLLISUUS OLLA HYÖDYKSI JA HYÖTYÄ

Karjula & Myllylä 2006, 94:

Innovaatiodemokratia. Jokaisen kansalaisen mahdollisuus olla hyödyksi ja hyötyä muodostavat perustan innovaatiodemokratiolle ja –yhteiskunnalle.Innovaatiodemokratiassa ajatellaan, että kaikki toimijat ovat vastuussa uusien parempien kilpailuetua luovien käytäntöjen ideoinnista ja käyttöönotosta. Innovaatiodemokratiassa luodaan mahdollisuuksia uusien ajatusten esittämiseen madaltaen henkisiä ja sosiaalisia riskejä muun muassa mahdollistamalla nimettömänä uusien ideoiden esittämisen esimerkiksi  tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä soveltaen. Innovaatiodemokratiaa sovelletaan niin yritysten, organisaatioiden kuin koko yhteiskunnan tasolla.

Karjula, Kyösti & Myllylä, Yrjö (2006). Vaurastuminen kansallisena velvollisuutena – Alueellisen yritys- ja innovaatiotoiminnan selvitysraportti. 102 p. Valtioneuvoston kanslian julkaisuja 12/2006.   <https://rdaluekehitys.net/2013/05/30/innovaatioymparistot-alueellisen-yritys-ja-innovaatioympariston-selvitys-aluekehitys-rd-julkaisuesittely/>

Mainokset
Kategoria(t): 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s