RD Aluekehitys Oy korkeaan AA®-luottoluokkaan

AA-logo 2012 FI

AA-logo 30.10.2012, RD Aluekehitys Oy

”RD Aluekehitys Oy kuuluu korkeaan AA®-luottoluokkaan, johon yltää 11 % suomalaisista yrityksistä.
Yhtenä Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä teillä on oikeus käyttää AA®-logoa 2012 markkinoinnissanne. Tunnus on arvostettu ja se luo lisäarvoa liikesuhteisiinne. Tunnusta voitte esimerkiksi käyttää yrityksenne kotisivuilla, kirjelomakkeissa, käyntikorteissa, ilmoituksissa, laskutuslomakkeissa, esitteissä jne.”

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.