Suomalais-venäläisten yhteistyömallien edistämisen tarve arktisessa meriteknologiassa ja muut alustavat tulokset esillä Uudenmaan ELYn esittelyssä

Arktisen kuljetus-, energia- ja ympäristöteknologian tutkimus- ja kehittämisohjelman edistäminen edellyttää suomalais-venäläisten yhteistyömallien edistämistä. Yhtenä hyvänä esimerkkinä toimii Arctechin telakka Helsingissä.

Yhteistyömallien selvittämisen tarve ja muut ajankohtaiset alustavat tulokset Arktisen meriteknologian ennakointihankkeen pohjalta olivat esillä Uudenmaan ELY-keskuksen ennakointiryhmän esittelyssä 15.11.2012

Uudenmaan ELYn esittelyssä.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.