Aluekehitys ja liikenneturvallisuustyö

RD Aluekehityksen Delfoi-menetelmä sopii myös liikenneturvallisuustyön edistämiseen. Yhteistyökumppaneina on liikenneturvallisuus-Delfoissa ollut mm. Viatek-yhtiöt, nyk. Ramboll Finland Oy. Esimerkiksi Nelostien liikenneturvallisuusasioita on katsottu yhteistyössä Teemu Kinnusen kanssa osana Nelostien kehittämisen kokonaisuutta.  Lähtökohtana oli löytää oikeat asiantuntijat, joita piti haastatella / kuulla henkilökohtaisesti.  Valinnassa auttoivat aiemmat Nelostien kehittämis- ja visioprosessit, joihin Yrjö Myllylä ja Viatek-yhtiöt osallistuivat. Teemu Kinnusen kanssa tuotettuja tuloksia esiteltiin mm. silloisen liikenneministerin ja muiden alan päättäjien läsnäollessa Jyväskylässä. Hankkeen tilaajana oli NelostieE75 ry. Teemu Kinnunen on keskeisin Koululiitu- liikenneturvallisuusmenetelmän  kehittäjä Suomessa. Menetelmä on nykyisin hyvin laajasti käytetty.

RD Aluekehityksen muita keskeisiä kumppaneita ja suositeltavia yhteistyötahoja liikenneturvallisuusteemassa ovat lisäksi kevyen liikenteen strategioissa  Navico Oy (ks. myös liikenneturvallisuus talvella: http://www.ibikeoulu.comLiikennementori. RD Aluekehitys riippumattomana toimistona on valmis yhteistyöhön myös muiden alan toimistojen kanssa silloin, kun tarvitaan ammattimaista tulevaisuudentutkimuksen ja ennakoinnin osaamista osana liikenneturvallisuustyötä.

Aluekehitys RD, Liikenneturvallisuus-kunniakirja 19.11.2012

Aluekehitys RD, Liikenneturvallisuus-kunniakirja 19.11.2012

KouluInfon kunniakirja espoolaisen koulumaailman liikenneturvallisuustyön tukemisesta.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.