Myllylä, Yrjö & Oleg Andreev & Vesa Rautio (2013): Development of the North-West Russia – Industrial, Social and Logistical Developments in Murmansk Oblast Evaluated by Delphi method

.
.

.

.
.

.

.
.

.

Book includes among us follow one articles in Russian:

  1. Myllylä, Yrjö & Oleg Andreev & Vesa Rautio (2013). Development of the North-West Russia: Industrial, Social and Logistical Developments in Murmansk Oblast Evaluated by Delphi method. 91-104. In the book Andreev Oleg & Vesa Rautio (edit.) (2013): The Russian North and Northern Europe. (In Finnish: Venäjän pohjoinen ja Pohjois-Eurooppa. Published in Russia by Russian language) <http://www.kolanord.ru/html_public/col_avtory/Rossiyskiy_Sever_i_Severnaya_Evropa_-_2013/index.html#1>
  2. Myllylä, Yrjö & Vesa Rautio & Oleg Andreev (2013). Futures Scenarios for Murmansk Oblast: Where are the Hubs and Gateways of Development. 105-126. In the book Andreev Oleg & Vesa Rautio (edit.) (2013): The Russian North and Northern Europe. (In Finnish: Venäjän pohjoinen ja Pohjois-Eurooppa. Published in Russia by Russian language) <http://www.kolanord.ru/html_public/col_avtory/Rossiyskiy_Sever_i_Severnaya_Evropa_-_2013/index.html#1>

Articles are also in Electronic library
Kola North http://www.kolanord.ru/

Above mentioned book will be found follow one address. Please see articles from pages 91-104 and 105-126:

http://www.kolanord.ru/html_public/col_avtory/Rossiyskiy_Sever_i_Severnaya_Evropa_-_2013/index.html#1

 

 

 

 

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 18 Yritykset ja toimialat, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, IN ENGLISH, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.