Arktinen keskus: ”Kerrankin Suomella on tarjota logistinen etu – Arktinen Ulottuvuus -seminaari Porissa 20.3.2014”

Arktinen keskus: ”Kerrankin Suomella on tarjota logistinen etu – Arktinen Ulottuvuus -seminaari Porissa 20.3.2014”.

RD Aluekehityksen toimitusjohtaja Yrjö Myllylä piti esitelmän Arktinen meriteknologia – avain kasvuun Arktinen ulottuvuus ja offshore -tapahtumassa Porissa. Kuvassa tarkkaavaista yleisöä. Erityisesti yrityksille suunnattu verkostoitumista edistänyt tapahtuma pidettiin Porin yliopistokeskuksessa ja sen järjesti Industria Oy mm. Pohjois-Pohjanmaan elyn tuella. Porin yliopistokeskukesssa toimivat mm.  Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen korkeakoulu, Aalto-yliopisto ja Turun yliopisto. Esitelmän aihe ja arktiset asiat näin koulutuksen muodossa alueen erityispiirteitä painottaen sopivat jokaisen Suomen paikkakunnan ohjelmaan – kysy lisätietoja arktisen mahdollisuuksista! Em. linkistä löydät po. tapahtuman tarkemman mediatiedotteen.

Porin yliopistokeskus, WP_009547

.

Aiempia koulutustilaisuuksia arktisesssa teemassa

Julkaisuja aiheesta mm.

Advertisement
Kategoria(t): 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.