Luoteis-Venäjän taloudellinen kehitys 2020-luvulle ja Pohjois-Suomen mahdollisuudet, Suomi Euroopassa, De Urbe Uloa 2009 -tapahtuman esitelmä

Suomi Euroopassa, De Urbe Uloa 2009: Luoteis-Venäjän taloudellinen kehitys 2020-luvulle ja Pohjois-Suomen mahdollisuudet.

Julkaisun De Urbe Uloa tapahtuma ja esitelmä pidettiin Oulussa Saalastin salissa 9.9.2009. Tapahtumaan liittyi myös vastaanotto Oulun lääninhallituksessa maaherra Eino Siuruaisen isännöimässä tilaisuudessa, josta ao. kuva. Hetkestä tekee historiallisen se, että Suomen rakentamisessa keskeisessä roolissa olleet lääninhallitukset lakkautettiin vuoden vaihteessa. Maaherra Eino Siuruainen toimii myös Itä-Suomen yliopistossa kotiylipistossani maantieteen dosenttina:

Kiitos järjestäjille ja Oulun lääninhallitukselle. Yrjö Myllylä.

Kiitos järjestäjille,  Oulun lääninhallitukselle ja illan isännälle maaherra Eino Siuruiaiselle. Yrjö Myllylä.

.

Tervasoutu Suomussalmen itärajalta Juntusrannalta Kiantajärvelle, kohti Oulua. Olemme samassa veneessä.

Tervasoutu Suomussalmen itärajalta Juntusrannalta Kiantajärvelle, kohti Oulua vuonna 1999. Olemme samassa veneessä. Soutua johtaa veneen kokassa maaherra Eino Siuruainen. Myös piispa Olavi Rimpiläinen oli mukana. Maata on rakennettava yhdessä, pienelle kansalle tämä on elinehto. RD Aluekehityksen osaaminen tukee yhteisen näkemyksen ja toimenpiteiden löytämistä. Valtio ei voi olla vain rannalla ja huudella yrittäjille neuvoja, miten he voisivat tuoda leipää.  Jos kokkamiehet ja johtajat puuttuvat, voidaan mennä karille, vaikka soudettaisiin.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.