Tulevaisuuden tutkimuskeskus, tiedote: ”Arktisessa toimintaympäristössä piilee suuret liiketoimintamahdollisuudet – Tekesin rahoittamassa SMARCTIC-hankkeessa hyödynnettiin tehokkaasti ennakointiosaamista”

Tulevaisuuden tutkimuskeskus, tiedote: ”Arktisessa toimintaympäristössä piilee suuret liiketoimintamahdollisuudet – Tekesin rahoittamassa SMARCTIC-hankkeessa hyödynnettiin tehokkaasti ennakointiosaamista”.

Oulun yliopiston SMARCTIC-tiedote -”Koordinoitua yhteistyötä pk-sektorin hyväksi”.

Smarctic loppuraportin kansiRD Aluekehitys Oy, YTT Yrjö Myllylä, osallistui hankkeen toteutukseen Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kautta (myös Tutu-linkissä olevan artikkelin kirjoittaja). Ajankohtaista on tulosten välittäminen ja soveltaminen mm. koulutuksen ja hankesovellusten kautta. Ota yhteyttä!

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KOULUTUS, T&K, VIRKAMIEHET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.