Kiinan Mohessa joulupukki edustaa Suomea ja sen yrityksiä kesät talvet jo vuodesta 2010 – katso uusimmat kuvat joulupukista ja tule mukaan!

RD Aluekehitys Oy on saanut tehdä yritysyhteistyötä Kiinan Moheen suomalaisen joulupukin vieneen China Tekway Ltd:n kanssa. Yritysyhteistyössä on vielä paljon potentiaalia hyödynnettävänä suomalaisten yritysten hyväksi. China Tekwayn edustajan luvalla ja toimittamana, julkaisemme seuraavassa pari tuoretta kuvaa tästä joulupukista, mitä YLEn toimittajakin kävi tapaamassa joulun alla 2014. Tule sinäkin hyödyntämään tätä suomalaista suurlähettilästä yrityksesi viennissä:

???????????????????????????????

Mohen suomalainen joulupukki luo Suomi kuvaa ja promotoi esittein ja sovittavalla tavalla suomalaisten yritysten tuotteita. Pukin tavanneet haaveilevat käynnistä Suomessa. Kuva on otettu joulun alla 2014 Mohessa. Kuva julkaistu China Tekway Ltd:n luvalla (Timo P. Kiviaho). Kuvan Copyright China Tekway Ltd.

YLE 23.12.2014: ”Heilongjiangin maakunnassa sijaitseva Kiinan pohjoisin kylä, Mohe, houkuttelee turisteja suomalaisella joulupukilla. Mohessa on ollut suomalainen pukki jo neljän vuoden ajan. Pukin pesti kestää pouli vuotta kerrallaan.

Mohe  sijaisee Kiinaan kylmimmässä osassa ja pakkasta on usein talvella yli 40 astetta. Joulupukki kiinnostaa etenkin eteläisestä Kiinasta tulevia turisteja. Vierailijoita on nyt vain joitakin kymmeniä päivässä, mutta aluetta ollaan rakentamassa suureksi turistikeskukseksi.

Mohessa voi kuitenkin vielä aistia vanhan ajan tunnelmaa, mitä suurimmasta osasta Kiinaa on enää vaikea löytää.

Yle kävi tapaamassa Kiinan joulupukkia.” Katso YLE:n video Mohen suomalaisesta China Tekwayn joulupukista ja uutinen tästä linkistä: http://yle.fi/uutiset/suomalainen_pukki_paivystaa_kiinassa_kesat_talvet__video/7697406 .

DSC00217

Mohen suomalainen joulupukki tekee tärkeää diplomaatin ja suhteiden rakentajan työtä Kiinassa. Kuva on otettu joulun alla 2014 Mohessa. Ota yhteyttä, jos haluat lähteä tutustumaan Mohen suomalaiseen joulupukkiin Kiinassa. Kuva julkaistu China Tekway Ltd:n luvalla (Timo P. Kiviaho). Kuvan Copyright China Tekway Ltd.

.

Halutessasi apua Kiinan vientiin, ota yhteyttä!

Himmeli

Joulupukin ohessa esitellään muuta suomalaista kulttuuria ja vientituotteita. Ota yhteyttä halutessasi promotointia yrityksesi tuotteille Kiinassa. Kuvan copyright China Tekway Ltd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ks. myös

Timo P. Kiviaho: ”Vuonna 2010 avaamamme Santa Mohe Land kasvaa kuin pullataikina … kuten Las Vegas 1950-luvulla keskellä autiomaata …”

Timo P. Kiviaho, kansainvälistämisemme edelläkävijä: ”Suomalaisen Joulupukin suosio Kiinassa kasvaa kohisten”

 

Joitakin RD Aluekehityksen ja China Tekwayn yhteistyöhankkeita:

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, KANSAINVÄLISET HANKKEET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.