Presidentti Sauli Niinistö vieraili Teijon kansallispuistossa

Presidentti Sauli Niinistö vieraili Teijon kansallispuistossa Suomen  1. luonnonpäivänä 26.8.2017.  Suomi on toistaiseksi ainoa maa, jolla on liputuspäivä luonnolle. RD Aluekehityksen Yrjö Myllylä jätti Niinistölle vuonna 2017 toimittamansa kirjan Biking in Practice – Ideas and acts to promote walking and cycling sekä muuta materiaalia. Presidentti Niinistö tapasi Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin 28.8.2017. Tiedotustilaisuudessa pohditiin mm. tulevaa tapaamista.

Katso lisää kuvia Niinistön vierailusta tästä.

Lisätietoja kirjasta saat tästä.

2017, 8,9, Huaway 1772

Presidentti Sauli Niinistö. Valokuva Yrjö Myllylä.

The President of Finland, Sauli Niinistö https://www.facebook.com/niinisto/ visited in Teijo, Salo on Friday 26.8.2017, with his wife Jenni Haukio. Salo is known as mobile phone Nokia home city. Yrjö Myllylä, editor of Biking in Practice book gave Biking in Practice book for President. In the picture, Niinistö gives an opinion for Finland’s Yleisradio YLE and other media on the upcoming meeting with US President Donald Trump https://www.facebook.com/DonaldTrump/. Niinistö met Donald Trump on Monday 28.8.2017 in Washington. Editor of Biking in Practice book, Mr. Yrjö Myllylä, also visited in Washington earlier this year keeping presentation in World Bank during Learning Forum days. Topic was ”Non-motorized Transport: Walking and Cycling in all Climates and Environments”. https://rdaluekehitys.net/…/maailmanpankin-learning-forum-…/

 

 

Advertisement
Kategoria(t): AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, IN ENGLISH, POLIITIKOT, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.