Jäämeren rata: ”Pääsy Jäämerelle, koko Suomen etu”

Lajunen, Lauri, Kari Laine, Yrjö Myllylä ja Erkki Alasaarela (2017). Pääsy Jäämerelle – koko Suomen etu. Teoksessa Sarala, Pertti ja Pasi Rautio (2017): Vuosikirja LV-LVI, Lapin tutkimusseura, sivut 10-33. <http://www.lapintutkimusseura.fi/files/LTS_Vuosikirja%202015_16.pdf>

 

Pääsy jäämerelle - koko Suomen etu

PÄÄSY JÄÄMERELLE – KOKO SUOMEN ETU
http://www.lapintutkimusseura.fi/…/LTS_Vuosikirja%202015_16…

Lauri Lajunen, Professori, Oulun yliopiston rehtori 1993-2014, Oulun yliopisto

Kari Laine, Professori, Thule-instituutin johtaja, Oulun yliopisto

Yrjö Myllylä, Tulevaisuudentutkija, YTT, RD Aluekehitys Oy

Erkki Alasaarela Professori, Oulun yliopisto.

 

 

Advertisement
Kategoria(t): 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 10 Pohjois-Suomi, 13 Maakuntien yhteistyö, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, POLIITIKOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.