3. kesäkuuta 2020 on 3. Maailman polkupyöräilyn päivä – World Bicycle Day!

Transport & ICT, Knowledge & Learning Forum, World Bank, Washington DC, USA, 7.3.2017, picture Yrjö Myllylä.

”Monella on jäänyt kenties huomiotta uusi maailmanlaajuinen YK:n julistama tapahtuma World Bicycling Day. Tapahtuma tai merkkipäivä luotiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 huomion kiinnittämiseksi polkupyöräilyyn kestävän kehityksen mukaisena liikennemuotona. Polkupyöräilypäivä on luotu yhteistyössä Maailmanpankin kanssa.”

Näin kirjoittaa Yrjö Myllylä blogiartikkelissaan. Lue koko artikkeli tästä.

Advertisement
Kategoria(t): 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 15 Kaupunkiseudut, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, IN ENGLISH, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KOULUTUS, PALKINNOT, POLIITIKOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.