RD Market Info julkaisusarja: Murmanskin alueen teollinen, logistinen ja sosiaalinen tulevaisuus vuoteen 2025

VK 2008

Väitöskirjan tulostusversio, Sponsorit: Työ- ja elinkeinoministeriö, Koillis-Suomen kehittämiskeskus Naturpolis Oy, 2008.

.

Myllylä, Yrjö (2008). Murmanskin alueen teollinen, logistinen ja sosiaalinen tulevaisuus vuoteen 2025. 317 p. Publisher Oy Aluekehitys RD (Dissertation, print version). Sponsored by Ministry of Trade and Industry, Naturpolis Oy.

Saatavuus: tilattavissa RD Aluekehitys Oy, 50 € kpl.

Väitöstiedote.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 15 Kaupunkiseudut, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, POLIITIKOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.