RD Delfoi-soveltamisen juuret ovat Suomen ensimmäisessä YVA-lain hengen mukaan tehdyssä sovelluksessa

RD Delfoin juuret ovat Suomen ensimmäisessä uuden YVA-lain mukaan tehdyssä YVA-selvityksessä.

.

Jopa EU-palkitun RD Delfoin juuret ovat Suomen ensimmäisessä uuden YVA-lain mukaan tehdyssä YVA-selvityksessä. Lakiluonnos oli tuolloin olemassa, mutta ei vielä voimassa. Yrittäjä Yrjö Myllylä osallistui myös YVA ry:n perustamiskokoukseen.

Delfoi-menetelmä on erinomainen YVA-väline mm. yhdyskuntakehitys-, aluekehitys- ja SOVA (sosiaalisten vaikutusten) arviointiin. YVA-lehden artikkelissa on esitelty Delfoin käyttöä YVA:ssa. Mikäli haluat ammattimaista YVA-Delfoin soveltamista tai osaamisen Delfoi-osaamisen siirtoa ja “kilpailukykyä” YVA-prosesseihin, maakuntakaavoihin, yleiskaavoihin, kaivosten, teollisuuslaitosten, liikenneväylien tai vain strategisten suunnitelmien ja ohjelmien jne. vaikutuksiin – ota yhteyttä!

YVA ja Delfoi, Impakti 1/2002, s. 12,13

Lähdetiedot:

Myllylä, Yrjö (2002). Delfoi-menetelmä on tulevaisuuden tutkimuksen väline. Impakti, Lehti ympäristövaikutusten arvioinnista, 1/2002. 12-13.

Katso myös

Delfoi-tutkimus: Hailuodon yhdyskuntakehitys lautta- ja kiinteäyhteysvaihtoehdoissa vuoteen 2010

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 10 Pohjois-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 19 Yhdistykset, PALKINNOT, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.