Arktinen osaaminen RD Aluekehityksen projektien valossa – asiantuntija-artikkeleita ja haastatteluja sanoma- ja aikakausilehdissä 5-12/13

SK Puheenvuoro 15.11.2013, Myös Suomen tulee hyötyä arktisesta

Em. artikkelin lähdetiedot: Myllylä, Yrjö (2013). Myös Suomen tulee hyötyä arktisesta. Suomen Kuvalehti, Puheenvuoro, 15.11.2013. Artikkeli löytyy myös digitaalisen versiona osoitteesta <http://digi.suomenkuvalehti.fi/issue_page/lukijoilta-84/?shared=1>

__

Tuorein ennakointitieto arktisessa teemassa siirretään kohderyhmien käyttöön nopeimmin ja vaikuttavimmin koulutuksen ja uusien toteuttamiemme sovellusten kautta. Näemme kuinka monessa teemassa hukataan kallista aikaa, joka vaikuttaa haitallisesti koko Suomen mahdollisuuksiimme (ks. esim. vaikkapa em. TS 27.7.2013 johtopäätökset kiireellisimmästä jatkohankkeista, kohta 1/2 vuotta on kulunut tuosta!). Uskomme, että voimme olla teemassa edelläkävijyytemme, viestintäosaamisen ja sovellusosaamisen kautta kriittisellä tavalla vauhdittamassa kehitystä.

Voimme auttaa kunkin toimijan ”asemoimista arktiselle kartalle”, osoittaa ennakointitutkimuksiin perustuvia tavoitteia  ja suositeltavia reittejä niihin pääsemiseksi. Sovelluskenttämme käsittää myös tieteellisen yhteisön, jonka laajasti ottaen tulee pyrkiä ratkoa olemassaolon oikeutuksen saadakseen nykyistä enemmän ympäristössä olevia haasteita  osin  itse keksimiensä haasteiden rinnalla.

Lisää artikkeleita esim. hakusanalla ”arktinen”:

 Ota yhteyttä!

(ks. myös täytätkö tyypillisen tilaajamme tuntomerkit)

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, PALKINNOT, VISIOT JA TOIMENPITEET Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.