Oy Bothnia Logistic Centre Ltd

Oy Bothnia Logistic Centre Ltd (BLC) on toiminut yli 10 vuotta Kemin satamassa tiivissä yhteistyössä asiakkaidensa, osakkaidensa ja Kemin sataman toimijoiden kanssa. Tavoitteena on ollut tarjota kokonaispalvelua, joka yhdistää eri kuljetusmuotoja kansainväliseen rajat ylittävien kuljetusten tarpeisiin. Viime aikoina mm. kaivosten projektikuljetukset Pohjoiskalotin alueelle ja Kuolan niemimaalle ovat lisääntyneet. Ajankohtaisia suuria uusia potentiaalisia virtoja maantieteen ja sataman palvelujen näkökulmasta Kemin kautta voisivat olla Kolarin Hannukaisen rautamalmirikaste ja Soklin fosfaattirikaste.

Oy Bothnia Logistic Centre Ltd:n toimitusjohtaja Hannu Tikkala. Kuva YMy.

Oy Bothnia Logistic Centre Ltd:n toimitusjohtaja Hannu Tikkala. Kuva YMy.

Alla oleva alkuvaiheen skannattu esite aukeaa kokonaisuudessaan tästä (esitteen yhteystiedot ja kaikki muutkaan tiedot eivät ole välttämättä ajantasaisia):

BLC, brochure, scanned, 190314334 

Kysy lisätietoja ja tarjoukset toimitusjohtaja Hannu Tikkalalta, Kemin satamasta: hannu.tikkala at gmail.com: http://www.keminsatama.fi/en/services/logistics-services.html .

.

.

.

.

.

.

.

.

. RD Aluekehitys Oy ja Yrjö Myllylä osallistuivat 1990-luvun lopulla yhteistyössä Lapin yliopiston Muotoilu- ja yrityspalvelun kanssa ja myöhemmin Oulun ja Lapin yliopiston Meri-Lappi instituutin kanssa logistiikan käytävän ja palveluiden kehittämishankkeisiin. Yksiköiden johtajana toimi tri Aaro Tiilikainen. Jo vuonna 1995 syntyneen alustavan vision mukaisesti vuonna 2000 syntyi noin 20 pk-yrityksen yhteenliittymä, palvelukeskus. Mukana on myös VR ja RD Aluekehitys kummin roolissa (kuten aikanaan myös mm. Nelostie E75ry:n kannatusjäsenenä).  Mallia ja toiminnan sisältöä haettiin RD Delfoi sovelluksella, niiden kanssa, jotka olivat kiinnostuneita yhteistyöstä. Yhtiöittämisvaiheessa keskeisenä henkilönä toimi DI Tuomo Juntikka. . Katso myös seuraavat Barentsin korridorin markkinointiesitteet, jotka liittyivät samaan visioon ja projektikokonaisuuteen:

Aiheeseen liittyviä artikkeleita mm. seuraavat:

  1. MATKALLA PIETARIIN – E18-TIEN KANSAINVÄLINEN KEHITTÄMISPROJEKTI – historiallinen avaus Suomessa laman keskellä 1992 Pohjois-Euroopan poikittaisyhteyksien kehittämiseksi

  2. Case: Delfoi-tutkimus “Itämeren alueen muuttuvat kuljetusmarkkinat – Varsinais-Suomen asema Itämeren yhteysverkossa”

  3. Case: “Pohjois-Euroopan uudet kuljetusmarkkinat – Perämeren satamat osana Luoteis-Venäjän yhteysverkkoa”

  4. LÄPIMURTO SALLASSA 96

  5. Case: Barentsin käytävän kehittämisseminaari

  6. Nelostievisio – RD Aluekehitys ja Nelostie E75 ry

  7. RD publication to promote exports: Industrial, Logistic and Social Future of the Murmansk Region until 2025

  8. Itä- ja Pohjois-Suomen kehittäminen osana Suomen pohjoisen ulottuvuuden klusteristrategiaa

  9. Arctic Logistics -konferenssi Murmanskissa, kaivosvierailu Kirovskissa ja muita huippuhetkiä 7.-11.4.2013 Murmanskin alueella

  10. Tutu-seuran alustus 25.11.2013, YTT Yrjö Myllylä : Arktisen toimintaympäristön vahvat ennakoivat trendit ja suomalaisen elinkeinoelämän mahdollisuudet

Lisää julkaisuja ja linkkejä aihepiirin tiimoilta mm.

Ota yhteyttä ja sovi yhteistyöstä, jos haluat toiminnaltasi tai käyttämältäsi asiantuntijalta vaikuttavuutta, asenteen muutosta, toimintaa sisältäen uskottavan vision ja päämäärän!:

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 15 Kaupunkiseudut, 18 Yritykset ja toimialat, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, POLIITIKOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.