RD Aluekehitys Oy, julkaisut ja referenssit 2015

Arctic business and...Smarctic loppuraportin kansiTerra 128,2 www esittelyPohjalainen 11.6.2015 SWOTDia1VT8, Raportti, kansi

TUTKIMUSARTIKKELIT

(Korkeatasoiset tieteelliset referee-artikkelit tai keskustelupuheenvuorot)

2016 julkistetut:

TUTKIMUSRAPORTIT

LEHTI- JA ASIANTUNTIJA-ARTIKKELIT

MEDIAHAASTATTELUT

2016 ennakkotieto:

KOULUTUSTILAISUUDET

  • Arktisen toiminnan edistäminen Pohjois-Pohjanmaalla. Arktinen liike-, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta Pohjois-Pohjanmaalla-hanke. Workshop, Aika: 10.6.2015, klo 8.30–12.00, Paikka: Oulun yliopisto, Ympäristötietotalo, YTT Yrjö Myllylä. <https://yrjomyllyla.wordpress.com/koulutustilaisuuksia/>
  • MERMAID-työpaja 1 ja 2 1.4.2015, 28.10.2015 Helsinki, Ilmatieteen laitos. YTT Yrjö Myllylän MERMAID-hankkeen skenaariotyöpajan asiantuntijana toimiminen. Tilaajana Ilmatieteen laitos, Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutti, Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti ja Turun yliopiston Brahea-keskuksen Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus / Valtioneuvosto.

BLOGIARTIKKELEITA

Mm. seuraavissa yhteensä useita kymmeniä:

Tuettavat sivut:

Ennakkotieto, perustetut sivut 2016

MUUT:

Toimintaa RD Aluekehityksen yrittäjänä:

ym.

Katso myös:

 

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, PALKINNOT, POLIITIKOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.