RD Aluekehitys Oy:n referenssejä 2016

.

TUTKIMUSARTIKKELIT

Polar Geography

.

TUTKIMUSRAPORTIT

dia1

  • BIKING IN PRACTICE. Ideas and acts to promote walking and cycling. Publishing in Montreal, 8.2.2017 in 5. international Winter Cycling Conference http://www.velo.qc.ca/wcc/?lang=en.

.

LEHTI- JA ASIANTUNTIJA-ARTIKKELIT

Terra 128,2 www esittely

.

MEDIAHAASTATTELUT

the-arctic-expert-in-finland

.

KOULUTUSTILAISUUDET

lecture_for_nujiang_delegation_20161209-3

Copyright China Tekway Ltd.

  • Healthcare system in Finland.9.12. klo 10.00-11.30 World Trade Center, Helsiki. Teacher: Yrjö Myllylä, Doctor of Social Sciences, Managing Director, RD Aluekehitys Oy. Audience: Chinese expert from Nujiang Prefecture. Host / Project subscriber: Finland China Development and Exchance Center, China Tekway Ltd
  • Community Safety and Emergency Response in Finland. 4.11. klo 9.30-11.00 World Trade Center, Helsiki. Teacher: Yrjö Myllylä, Doctor of Social Sciences, Managing Director, RD Aluekehitys Oy. Audience: Chinese expert from Hubei Province. Host / Project subscriber: Finland China Development and Exchance Center, China Tekway Ltd.
  • ARKTINEN TULEVAISUUS. Keskiviikkona 9.11. klo 17-20 Tieteiden talo sali 505. Arktinen tulevaisuus, alustaja entinen pääministeri Paavo Lipponen, kommentoija tulevaisuuksien tutkija YTT Yrjö Myllylä RD Aluekehitys Oy, juontaja Arto Salmela. Tilaisuuden järjestää Tulevaisuuden tutkimuksen seuran Helsingin toimintaryhmä. Lisätietoja/päivitetty ohjelma https://rdaluekehitys.net/2016/11/11/arktinen-tulevaisuus-alustaja-entinen-paaministeri-paavo-lipponen-kommentoija-tulevaisuuksientutkija-ytt-yrjo-myllyla-rd-aluekehitys-oy/.

.

BLOGIARTIKKELEITA

img_95591

Kuvan oikeudet ja Copyright, Timo Kiviaho, China Tekway Ltd.

Mm. seuraavissa yhteensä useita kymmeniä:

Tuettavat sivut:

Perustetut uudet blogisivut 2016

MUUT:

Toimintaa RD Aluekehityksen yrittäjänä:

ym.

Katso myös:

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, IN ENGLISH, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KANSAINVÄLISET HANKKEET, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, POLIITIKOT, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.