RD Info 3/2016, uutta: Arktinen TKI-toimintaselvitys, delegaatio Pekingistä, Rolls Royce ja velaton Rauma – tulevaisuuden teollisuuspuisto, Wihuri-säätiön hanke, EAKR-kulttuuriin paradigman muutos

RD Info

RD Aluekehitys Oy Facebookissa

RD Delfoi toimii käyttöjärjestelmänä

RD Aluekehitys Oy:n ylivoimatekijät – Miksi kannattaa tilata RD Aluekehitykseltä?

Aluekehittäminen

Hyödyt

Tulevaisuuden ennakointi

 • Kevyen liikenteen kehittämisen asettaminen tasa-arvoiseksi muiden liikennemuotojen kehittämisen kanssa on liikennetaloudellisesti, ympäristöllisesti ja hyvinvoinnin kannalta hyvä lähtökohta ja tulevaisuuden trendi.  Ks. palkittu RD Aluekehitys Oy kustanne aiheesta sekä  FB-sivut aiheesta . Muutos lähtee ymmärryksestä, mikä edellyttää tiedon välittämistä, esimerkiksi tilaajien koulutusta ja oikein tehtyjä kehittämisstrategioita. Myös alan osaamisen vienti on ajankohtaista.

 • Tulevaisuuden ennakoinnin ajankohtaista lisäksi mm:

  5) Maakuntien itsehallintoa tukevat taustaselvitykset,

  6) Liikennejärjestelmävisioiden tukeminen,

  7) Turvallisuusympäristön muutosten ennakointi alueilla ja valtakunnallisesti,

  8) Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi – ks. toteutuneet alueelliset, Case 1 Kemi-Tornio, Case 2, Helsinki, toimialoittaiset caset: mm. ravintola, vähittäiskauppa, siivous- ja kotitalous, rakentaminen, tekniset palvelut, meriteknologia.

Hyödyt

Strategiaprosessit

 • Arktisen toimintaympäristön vahvat ennakoivat trendit logistiikan kannalta ja Suomen liiketoimintamahdollisuudet logistiikassa – Wihurisäätiön Yrjö Myllylälle ja tutkimusryhmälle myöntämän rahoituksen avulla hyväksytty julkaistavaksi Polar Geography -lehdessä – soveltaminen ajankohtaista!

Hyödyt

Tutkimukset&Selvitykset

Hyödyt

Koulutus

Hyödyt

Ota rohkeasti yhteyttä info(@)rdaluekehitys.net !

Yhteydenottolomake:

EU Palkittua 3, 2010

Muuta ajankohtaista

 • Olemme verkottuneet myös hankintayritykseen, joka välittää laajan toimijaverkostonsa kautta yrityksille monipuolisesti muun muassa painevaluja, etsauksia, komponentteja ja valmiita tuotteita suorina toimituksina tehtailta Aasiasta, Euroopasta ja Amerikoista. Tämä verkosto toimii myös toisinpäin tarjoten viennin tukena jakelu- ja huoltotoiminnan ratkaisuja. Asiakkaana on mm. pörssiyhtiötä. Pyydä lisätietoja!
 • Yritysten myyntivalmennustarpeissa suosittelemme esim. Kasvupolut Oy:tä, jonka neuvonantajaryhmässä olemme toimineet vuodesta 2012. Seuraa yrityksen koulutuskalenteria.
 • Pohjoisen Barentsin alueen markkinoissa suosittelemme mm. NordConsult Groupia. Seuraa esim. yrityksen FB-sivuja ”Suuntana Pohjois-Norja”, ”Suuntana Pohjois-Ruotsi”, ”Suuntana venäjänkieliset maat”.
 • RD Aluekehitys Oy:n rekisteröinnistä tulee keväällä kuluneeksi 20 vuotta – kiitos etukäteen tilaajille ja tukijoille sekä muille myötävaikuttaneille yhteistyötahoille.
 • Olemme lopettaneet kaikki @saunalahti.fi ja @rdmarketinfo.net päätteiset sähköpostit. Käytössä on @aluekehitys.fi ja @rdaluekehitys.net päätteiset sähköpostit.

 

RD Aluekehityksen sponsoroimia sivustoja:

 1. RD Aluekehitys Oy Facebookissa

 2. RD Aluekehitys Oy kotisivut

 3. Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi Facebookissa

 4. Liikennementori-blogi

 5. Arktisen meriteknologian ennakointi-hankkeen viestintäsivut

 6. RD Delfoi Akatemia.

Advertisement
Kategoria(t): 01 DELFOI JA MENETELMÄT, 02 YRITTÄJYYS, YRITYKSET, KLUSTERIT, 03 YRITYSPALVELUKESKUKSET, 04 OPPILAITOKSET, T&K, 05 HALLINTO, VIRKAMIEHET, 06 POLITIIKKA, POLIITIKOT, 07 Valtakunnan taso, 08 Etelä-Suomi, 09 Länsi-Suomi, 10 Pohjois-Suomi, 11 Itä-Suomi, 12 Maakunnat-/ELYt-/Kuntayhtymät, 13 Maakuntien yhteistyö, 14 Seutukunnat, Seudulliset kehittämiskeskukset, kuntayhtymät, 15 Kaupunkiseudut, 16 Maaseutu, 17 Kylät, 18 Yritykset ja toimialat, 19 Yhdistykset, AVAINKÄSITTEET JA TIETOISKUT, INNOVAATIOYMPÄRISTÖT, KÄYTÄVÄKEHITTÄMINEN JA KORRIDORIT, KOULUTUS, T&K, VIRKAMIEHET, VISIOT JA TOIMENPITEET, YRITYKSET Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.